Sophie la girafe | Colo' Rings

Sophie la Girafe

Deze Sophie de Giraf So'Pure Colo'rings is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! De bijtring is voor de baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoorntjes en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden.

Door de twee verschillende texturen van de twee ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat gestreepte oppervlakken voor de doorbrekende tanden en oppervlakken met bobbeltjes om het tandvlees te verzachten. De ring is licht en voor de kleine handjes eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

De bijtring is prachtig verpakt in een geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen en is hierdoor het perfecte kado voor een baby.

Geschikt vanaf 3 maanden.

Sophie la girafe  |  Colo' Rings

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,99
  • -
  • +
  • Share on:

Details

De Franse firma VULLI bewaart met zorg het fabrieksgeheim van dit beroemde speelgoedje, al sinds 1961...

Vandaag de dag wordt SOPHIE nog altijd "handmatig" vervaardigd, aangezien er maar 14 manuele interventies nodig zijn om dit speeltje te maken. 

Aanvullende Informatie