NAÏF | Babies & Babes Kit

NAÏF

Een mom en her mini-me zijn onafscheidelijk. En wat is er nu leuker dan samen in bad? Precies, niks. De Naïf Gift Box voor Babies & Babes bevat alle essentials voor een mini-spa voor babes met een baby. De producten van Naïf zijn geschikt voor de allerjongsten. Niets geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten waar een baby blij van wordt. En your mama ook.

• Perfect cadeau voor babes met een baby.
• Met daarin de volgende producten: Naïf Cleansing Shower Gel 200ML, Naïf Softening Body Lotion 200ML, Naïf Baby Milky Baht Oil 100ML, Naïf Baby Nurturing Cream 75ML

NAÏF | Babies & Babes Kit

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 49,95

Details

“Van baby's tot babes”

 

Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Exact wat de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze kinderen kregen.

Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Niet helemaal de bedoeling.

Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. No chemicals, no bull****.

Aanvullende Informatie