Naampuzzel

Cre8

Met de NAAMPUZZEL geeft u de kleine een zeer persoonlijk cadeau! Elke letter bestaat uit meerdere stukjes, wat een leuke uitdaging biedt voor het inzicht en motoriek van de jonge peuter. U bepaalt welke naam en welke kleurencombinatie de puzzel zullen vormen. U kunt daarbij kiezen uit 4 prachtige kleurencombinaties, geïnspireerd op de 4 jaargetijden (zie foto met overzicht). Het ideale cadeau voor de peuter!

LET OP: Alleen te gebruiken door kinderen met een leeftijd vanaf 3 jaar. Dit vanwege de kleine puzzelstukjes die ingeslikt kunnen worden.

Leveringstermijn is 10 werkdagen.

Geef ook zeker de CORRECTE naam door !

Check zelf dubbel en dik de juiste spelling, zodat er geen foutjes gemaakt kunnen worden! Bedankt!

Opmerking: bestellen lukt voorlopig niet via gsm. Via PC, laptop, tablet, .... werkt het keuzeproces (aantal letters + kleur) perfect!

Naampuzzel

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,00
  • Share on:

* Verplichte velden

€ 27,00
  • -
  • +

Details

Mooi om te weten: De puzzels worden gemaakt in de sociale werkplaats cre8, in het centrum Amsterdam. In hun werkplaats en winkel maken en verkopen zij zelfontworpen producten. Ze werken met jongeren die zich in maatschappelijke achterstandsposities bevinden. Bij Cre8 leren zij hun interesses ontdekken en krijgen ze onder begeleiding de kans om zich te ontwikkelen.

 

Aanvullende Informatie