Myland | Paard

Kid O

Dit prachtige paard met geluid uit de Kid O Myland reeks stimuleert de fantasie van kinderen.

Zodra het popje het witte paard bestijgt maakt het paard geluid, gaat het hinniken en beginnen de vogeltjes lustig te fluiten.

Het geluid van dit prachtige speelgoed past zich aan volgens de snelheid van de bewegingen en het popje dient als aan en uit schakelaar.

Met dit prachtige speelgoed paard ontdekken kinderen de geruststellende geluiden van een rit te paard en zingende vogels in het bos.

Prachtig speelgoed verpakt in een mooie doos, ideaal als geschenk! 

De afmetingen van de poppetjes zijn: 3,25 x 3,25 x 6,6 cm.

Werkt op 3x 1.5V LR44 (AG13) knoopcel batterijen (inbegrepen)

Dit peuterspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Myland | Paard

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 24,95
  • Share on:

Details

Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is KidO. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn dat de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te grijpen zijn door kleine handjes. De wieltjes van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond.

KidO is leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren.

Het maken van speelgoed dat zowel leuk is als veilig, is voor KidO van het grootste belang. Daarom worden al hun producten getest door een onafhankelijk laboratorium.

Aanvullende Informatie