Kabouter Korsakov in het kippenhok

Het Geluidshuis

In de gevaarlijke mensenwereld worden kabouter Korsakov en meneer Wattman achterna gezeten door een grote Deense dog. Ze vluchten tot bij een kippenhok, maar daar mogen ze niet binnen. Kip Curry vindt dat de kippen maar beter geen risico’s nemen met Hendrik Vos in de buurt. Maar dan stelt kabouter Korsakov hen voor om de vos te vangen. Strak plan, zeggen de kippen. Strak plan, zegt ook Kapitein Haan die net een dutje deed. Maar wat doe je met een vos als je hem eenmaal gevangen hebt? En wat vindt de boer van al dat kippengekakel midden in de nacht? En de boerin… die ziet ze vliegen!

Kabouter Korsakov in het kippenhok

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
  • -
  • +

Details

Na hun vertrek uit het kabouterbos, komen Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote mensenwereld terecht. Rammelend van de honger vallen ze het restaurant 'in de puree' binnn. Recht in een kom aardappelpuree. Omdat Korsakov vol puree hangt, denkt de slechtziende kok dat hij de hulpkok is.

Korsakov krijgt meteen de opdracht om soep te maken. Maar wanneer hij er per ongeluk een verdwijnpaddestoel in laat vallen, verdwijnen er gasten uit het restaurant. Dan stapt plots de échte hulpkok het restaurant binnen en schiet de piekfijne ober in een Franse colère.

Aanvullende Informatie