Kabouter Korsakov in de puree

Het Geluidshuis

Dit boek met hoorspel is het vierde uit de reeks ‘Kabouter Korsakov’ en is geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar. Om voor te lezen. Of om naar te luisteren, terwijl je in het boek kijkt. Een kijk-, luister- en voorleesverhaal dus.

Met de stemmen van Ini Massez als verteller, Jan Bijvoet als Kabouter Korsakov, David Dermez als meneer Wattman, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, Geert Van Rampelberg, Nico Sturm en liedjes van de zusjes Vinken als elfenkoortje..

‘Kabouter Korsakov' werd geschreven en bedacht door Philip Maes en Koen Brandt. Emma Thyssen illustreerde het boek.

Kabouter Korsakov in de puree

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
  • -
  • +

Details

Na hun vertrek uit het kabouterbos, komen Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote mensenwereld terecht. Rammelend van de honger vallen ze het restaurant 'in de puree' binnn. Recht in een kom aardappelpuree. Omdat Korsakov vol puree hangt, denkt de slechtziende kok dat hij de hulpkok is.

Korsakov krijgt meteen de opdracht om soep te maken. Maar wanneer hij er per ongeluk een verdwijnpaddestoel in laat vallen, verdwijnen er gasten uit het restaurant. Dan stapt plots de échte hulpkok het restaurant binnen en schiet de piekfijne ober in een Franse colère.

Aanvullende Informatie