Greentom Classic-zwart frame-blue

Greentom

Zo simpel kan het zijn. Van in elkaar zetten tot omzetten tot vastzetten tot wegzetten: Greentom maakt het je makkelijk. Ook ingeklapt (1 hand, 1 klik!) blijft je Greentom overeind. Rechtop staand en super compact. Hij past makkelijk achterin de kleinste auto’s. Je rijdt er zo mee weg…

Kies je favoriete stof en frame, en combineer je eigen Greentom kinderwagen. Welke kleur je ook kiest, je hebt de groenste kinderwagen van de wereld.

Het valt of staat bij veiligheid. De Greentom kinderwagen voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Bovendien is er voor een ingebouwd veiligheidsharnas, extra gevoerde gordelbanden en een eentraps rem gezorgd.

De Greentom is superlicht en tegelijk supersterk. Het frame is gemaakt van gerecycled polypropeen: veerkrachtig materiaal dat maakt dat je hobbelloos rondrolt. De dubbel kogelgelagerde wielen zijn schok-absorberend. Waar je ook bent, je manoeuvreert soepel en flexibel. Greentom heeft bovendien plaats gemaakt voor jouw benen tussen de wielen. Geen blauwe plekken door een tussenbalk dus.

Tot aan de kleuterschool zit je sowieso goed. En groen. En zorgeloos. Je krijgt het frame, de zitting, de bumper, de kap en de boodschappenmand thuis en rolt er zo mee weg. Echt. Het is kinderspel.

 

Kan betaald worden met ecocheques!


Wordt op bestelling aan huis geleverd binnen de 7 werkdagen!

Greentom Classic-zwart frame-blue

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 249,00
  • -
  • +
  • Share on:

Aanvullende Informatie