EVA'S KALENDER BOOR BERBAARDAGEN ... EN AL!!

Eva Mouton

Het zat er al even aan te komen, en nu is ie daar eindelijk. Eva's kalender boor berbaardagen ... en al loodst je vrolijk doorheen het hele jaar zonder je zorgen te hoeven maken over vergeten verjaardagen of andere speciale gebeurtenissen. Voor elke maand selecteerden ze een passende Eva's Gedacht ... én natuurlijk kan je vanaf nu Eva's verjaardag nooit meer vergeten én kom je te weten op welke dag Henkie jarig is. 

De kalender werd gedrukt op 100% gerecycleerd hoogwaardig papier, is perfect beschrijfbaar en telt maar liefst 14 pagina's op A4 formaat. Bovenaan met ringen gebonden én voorzien van een handig ophangsysteem. In huis halen die handel! 

EVA'S KALENDER BOOR BERBAARDAGEN ... EN AL!!

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
  • -
  • +

Details

Eva Mouton stelt zichzelf voor:


"Ik ben Eva Mouton! In 2009 studeerde ik af in de richting 'Beeldende Kunsten' aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werk ik als freelance illustrator. Elke week maak ik de getekende column 'Eva's gedacht' voor het Weekblad van De Standaard. Daarnaast teken ik geregeld live, maak ik muurtekeningen en werk ik in opdracht van uitgeverijen.

Hoe de webshop ontstond? In 2010 gingen mijn lief en ik samenwonen. We kregen wat geld van de oma om meubels of een koelkast te kopen. Maar we kochten er stiekem een buttonmachine mee. Ik begon buttons te maken voor vrienden en familie. Al snel kreeg ik zin om meer dingen te ontwerpen. In de loop der jaren groeide mijn minishop uit tot deze kleurrijke winkel. Wenskaarten, posters, magneten, tote bags, iPhonecovers...: je kan het zo gek niet verzinnen of ik zet er een tekening op! "

 

Aanvullende Informatie