Domoor drinkbeker zwart

Dombo (a.k.a. Domoor) van Richard Hutten voor Gispen is een vrolijke drinkbeker met grote oren als handvatten. De grote oren zijn een verwijzing naar het menselijk oor; het enige lichaamsdeel dat een heel leven lang blijft groeien. De beker is handig om kinderen te leren drinken zonder te morsen. Hij is ook geschikt als pennenbak, kruidenpot of om je tandenborstels in te zetten! De beker is onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig. Dombo drinkbeker is een perfect designcadeau voor jong en oud. LET OP! LEVERBAAR VANAF WOENSDAG 9 DECEMBER!

Domoor drinkbeker zwart

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 12,50
  • Share on:

Details

Ontwerper van de Dombo drinkbeker:

Richard Hutten

Op zijn zeventiende jaar schreef Richard Hutten (1967) zich in voor de Design Academy Eindhoven. Hij maakte deel uit van de lichting van 1991, waar onder andere ook Jurgen Bey toebehoort. Hij studeerde af met een bijzonder tafelconcept: een object dat bestaat uit verscheidene tafels, die door hun ontwerp geschikt zijn voor verschillende functies: tafels om aan, op of onder te zitten, te liggen of te staan. In het jaar waarin hij afstudeerde begon Hutten zijn eigen studio.

Richard maakte naam met eigenzinnige en speelse concepten als No Sign of Design en Table on Table, waarmee hij internationaal doorbrak. Met zijn heldere en vaak ook humoristische ontwerpen wordt Richard gezien als een van de vooraanstaande exponenten van Dutch Design. Zijn werk is te vinden in museale collecties van o.m. het Stedelijk Museum Amsterdam, het Museum of Modern Art, het Vitra Museum, en het San Francisco Museum of Modern Art.

Aanvullende Informatie

Kleur Zwart