5-in-1 Babyvoeding steamer | blender

Alecto

Babyvoeding blender, 5 functies voor snel en gezond koken.
U wilt uw kindje de best mogelijke start geven in het leven, met de meest voedzame en gezonde producten. Daarbij is het extra prettig als u deze smakelijke maaltijden makkelijk en snel kunt bereiden, naast alle andere dagelijkse bezigheden. Met deze baby blender kunt u snel, schoon en veilig fruit, groenten en flesjes klaarmaken zodra uw kindje er zin in heeft. De gebruiksmogelijkheden zijn divers, want naast bereiden kunt u met deze baby blender ook producten steriliseren, zoals speentjes en flesjes. Prettig detail: het apparaat heeft een droogkookbeveiliging, dus er kan niks mis gaan als u een keer vergeet dat het aan staat. En dat wil nog wel eens gebeuren, wanneer je kindje wakker wordt met honger, maar tegelijk ook een schone luier nodig heeft. Met de juiste hulpmiddelen zoals deze baby blender zijn papa’s en mama’s alleskunners.

Wat kan deze babyvoeding blender eigenlijk niet?
Zoals alles in ons baby assortiment is ook deze blender in elk opzicht een veilig product dat jouw leven makkelijker maakt. Zo is het volledig BPA-vrij en heel gemakkelijk in gebruik. Een aantal belangrijke features op een rij:

Je kunt babyvoedsel stomen én blenden.
Daarnaast heeft de blender een pureerfunctie, opwarmfunctie en kun je er voorwerpen mee steriliseren voor gebruik.
Je bereidt snel en gemakkelijk verse producten en je kindje leert de echte smaken van fruit en groente kennen.
Zeer compleet geleverde babyvoeding blender
Je krijgt de blender geleverd in een heel compleet pakket met handige en leuke accessoires. Zo zitten er mixbekers bij van 350 ml en 500 ml, een maatbeker, stoomdeksel, stoommandje en een spatel. Je krijgt direct zin om te beginnen! Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

5-in-1 Babyvoeding steamer | blender

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,90
  • -
  • +
  • Share on:

Aanvullende Informatie