Neon lampen zijn een geweldige manier om je huis, kantoor of winkelruimte te versieren. Waarom niet je neonlampen volledig personaliseren? Dit artikel laat je zien hoe je neonlampen kan personaliseren en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat zijn neon lampen?

Neon lampen worden steeds populairder. Ze zijn niet alleen een leuke toevoeging aan elk huis, maar kunnen ook helpen bij het creëren van een unieke sfeer. Neon lampen zijn gemaakt van glas en bevatten gas dat licht produceert wanneer het door elektriciteit wordt gestuurd. Dit maakt ze heel energiezuinig en duurzaam. Neon lampen kunnen in verschillende kleuren en maten worden gemaakt, waardoor je ze heel makkelijk kunt personaliseren.

Hoe lang gaat neon verlichting mee?

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoe lang neon verlichting mee gaat. Het soort materiaal, de kwaliteit van de productie, en hoe vaak de verlichting wordt gebruikt, zijn allemaal belangrijke factoren. Neon verlichting is over het algemeen bestand tegen veel gebruik, maar er zijn sommige dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat. Hieronder staan ​​enkele tips:

-Koop alleen hoogwaardige neonverlichting. Er is een groot verschil in kwaliteit tussen verschillende merken en types neonverlichting. Sommige zullen veel langer meegaan dan andere. Als je niet weet waar je moet beginnen, vraag dan een professional om advies.

-Zorg ervoor dat de verlichting op een goede manier wordt geïnstalleerd. Neonverlichting kan gevoelig zijn voor trillingen en schokken, dus het is belangrijk om ervoor te zorg

Conclusie

Neon laten maken? Neon verlichting kan een geweldige toevoeging zijn aan elk huis of bedrijf. Het is echter belangrijk om te weten hoe lang deze verlichting meegaat voordat je erin investeert. Neonverlichting gaat gemiddeld zo’n 10.000 uur mee, wat neerkomt op ongeveer 416 dagen. Dit betekent dat je neonlampen elke dag ongeveer 23 uur aan kunt hebben voordat ze vervangen moeten worden. Als je bedenkt dat veel mensen 8-9 uur per dag slapen, is het eigenlijk heel realistisch om te denken dat je jouw lampen gedurende die tijd dag en nacht kunt laten branden.