Villa Appelzee - Kerst

‘Een tikje ouderwets met een vleugje kitsch en nostalgie, maar tegelijk verrassend hedendaags met lekker veel kleur, zo hebben we kerst graag bij Villa Appelzee. En vooral niet te serieus natuurlijk.’

In dit vrolijke boekje boordevol inspirerende DIY-ideeën voor de kerstperiode en nog lang daarna vind je geen moeilijke technieken of dure materialen. Met huis-, tuin- en kringloopmateriaal en met eenvoudige vaardigheden die je waarschijnlijk nog kent uit je (kleuter)schooltijd, knutselt Villa Appelzee kleurrijke kerstspullen met een originele twist. Van decoratie voor de boom en je huis, over moois om de tafel te versieren tot verrassende cadeaulabels en zelfgemaakte kerstkaarten.

Voor beginnende knutselaars (en kinderen) zijn er duidelijke beschrijvingen en stap-voor-staphandleidingen, maar ook doorgewinterde creatievelingen zullen in de foto’s en teksten volop inspiratie en tips vinden om aan de slag te gaan.

Villa Appelzee is de blog van woonjournaliste en creatiefstyliste Tine Verdickt. Ze deelt er haar persoonlijke knutselresultaten, stylingvondsten en grafische ontwerpideeën.

Uitgever: Van Halewyck
Auteur: Tine Verdickt

Villa Appelzee - Kerst

Click on above image to view full picture

Meer Views

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,00
  • -
  • +
  • Share on:

Aanvullende Informatie